Køkken og bad


Nyt køkken eller badeværelse?


Trænger dit køkken til nye skabsfronter og greb, eller skal badeværelset have gennemgribende totalrenovering med gulvvarme og nye fliser. Uanset størrelse på dit nye køkken eller bad projekt, står vi klar til at hjælpe dig.

Selvom køkken og badeværelse ofte udgør en betydelig investering, er de også nogle af de mest centrale og praktiske områder i vores hjem. De spiller en afgørende rolle i vores daglige liv og påvirker både vores komfort og trivsel. Derfor er det vigtigt at investere i kvalitet og funktionalitet, der kan imødekomme vores behov på lang sigt.

Køkken

Vi kan hjælpe dig med at totalrenovere dit nye drømme køkken, så det matcher både din bolig, din stil og alle dine praktiske behov, men vi kan også hjælpe med simpel udskiftning af låger, en ny bordplade eller nye greb. Dette kan give dit køkken det ønskede løft til en pris, der er langt mere overkommelig end et helt nyt køkken.

Bad

Kunne du tænke dig et nyt badeværelse hvor der er kælet for detaljerne og varme i gulvet. Vi har stor erfaring i totalrenovering af badeværelser i alle størrelser og vi hjælper dig også gerne med at visualisere dit nye badeværelse med 3D tegninger og materiale valg.

Fliser er for mange det fortrukne valg til et nyt badeværelse, men drømmer du om et vinyl eller massivt terrazzo gulv, kan vi også udføre dette.

Intet projekt er for stort eller for småt!

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi ser frem til at hjælpe dig!